Бившият премиер Кирил Петков унизи жена си по изключително жесток начин.

 

За никого не е тайна, че въпреки всичко случило се, Линда продължаваше да играе ролята на любяща съпруга, а двамата заедно го играеха щастливо семейство. Всъщност всички са наясно, че в действителност хармонията отдавна е напуснала брака им.

 

След всичко преживяно, сега канадската му съпруга Линда страда тихо, че Кирил Петков не я уважава достатъчно. Първо затрил брачната си халка, а след това отказвал да я държи за ръка, когато се появявали на светски събития. В този ред на мисли Линда завижда на президентската съпруга Десислава Радева, тъй като държавният глава винаги я държи за ръка. Освен това шест години след брака им, Радев нито веднъж не е свалил брачната халка.

 

Очевидно и президентската двойка като Линда вярват в символиката на брачните халки, които всяко семейство си разменя, встъпвайки в това тайнство.

Разбира се брачният стаж на Петкови е в пъти по-дълъг от този на Радеви. Кирил минава под венчило с канадката преди 22 години.

 

Изглежда, че напоследък тя също не му остава длъжна. Мълвата носи, че новото попълнение в сладкарничката й далеч не е само служител, а връзката помежду им е повече от близка.

Източник: retro.bg

Кирил Петков унизи много жестоко Линда (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Кирил Петков унизи много жестоко Линда (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Кирил Петков унизи много жестоко Линда (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3