На Боровец разпуска хубавата Лена Бориславова, която отдавна вече няма нищо общо с политиката. Знаем, че тя сама напусна и се отказа от участие в изборите, заради слуховете за афера между нея и Кирил Петков. Афера сме почти сигурни, че е имало, предвид множеството снимкови и видео доказателства, които се появиха, но истината все пак си я знаят само те.

Кирил Петков си скубе косата: Лена Бориславова се натиска с друг на Боровец! (МНОГО СНИМКИ)

Личеше, че това не е просто забавление, а че Петков има силни симпатии към Ленчето. И вярваме, че сега сумти и си скубе косата при вида на тези снимки на бившата си любима в чужди обятия.

Кирил Петков си скубе косата: Лена Бориславова се натиска с друг на Боровец! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Е, не са точно чужди, защото Лена Бориславова е на планина заедно с Мирослав Иванов, с когото се гушкат влюбено.

Кирил Петков си скубе косата: Лена Бориславова се натиска с друг на Боровец! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Именно Миро бе официалният й годеник и по времето, когато двамата с Петков бяха неразделни. Явно обаче съпругата на екс премиера - Линда Петкова е скръцнала със зъби и е поставила на благоверния си ултиматум - или тя, или семейството ни?!

При все, че Петков се бори за име в политиката, има и три дъщери, то репутацията му трябва да бъде безупречна. А един развод или не дай си Боже още по-голям любовен скандал твърдо биха подкопали доверието на хората в него.