Любимото хоби на Кирил Петков било да хваща тен на голо

Премиерът Кирил Петков още от младежките си години бил запален нудист. Да хваща тен на голо било любимо занимание на амбициозния бизнесмен, преди да поеме кормилото на държавата и да попадне в обществен фокус. Нудистката жилка не била в кръвта само на министър-председателя Петков, а и на жена му Линда, която също като него обичала да се припича по организъм.

Кирил Петков и Линда били заклети нудисти

Линда и Кирил Петкови не успели да окажат влияние на дъщерите си – и трите отказвали категорично да хвърлят банските си костюми и да се пекат голи редом до майка си и татко си.

Щом обаче станал известен, влизайки в политиката, Кирил Петков загърбил старите си навици и нудизмът останал в миналото. Премиерът и съпругата му Линда си давали сметка, че не трябвало да рискуват, защото ако бъдат заснети голи, снимките ще станат хит в социалните мрежи и медиите у нас, а и по света.

Всеки уикенд Кирил Петков, жена му Линда и най-малката му дъщеря Ани потеглят от столицата за плажа „Корал“, където премиерът има собствен имот точно до хасиендата на Кокаиновия крал Брендо. Местните вече са свикнали със своя високопоставен съсед, но туристите още се учудват от ордата охранители от НСО, които вардят министър-председателя на плажа.

Източник: „Уикенд“