Диляна Попова и Асен Блатечки не са двойка отдавна. Те опитаха да останат заедно заради Борил като се разделяха и събираха на няколко пъти, но така и не се получи. Към днешна дата и двамата имат сериозни връзки с други хора, но не спират да поделят грижите и отговорностите си за своя наследник Борил.

Ако не друго, то Блатечки поне е отговорен баща и Диляна никога не е отричала това. Но че е женкар и то голям... това се потвърди преди дни, когато очевидци хвърлиха бомба със сеира, който Попова и Блатечки спретнали на улицата, близо до кооперацията, която Диляна обитава.

По всичко личало, че моделката е бясна и крещи на Асен, който направил опит да се мушне в леглото й. "Ти пил ли си?! Как изобщо може да ти хрумне това?! Бъди благодарен и се моли Лъчо да не разбере, не ти ли писна от глупостите ти", "хранела" го красавицата, а Асен гледал леко смутено и й повтарял да се успокои.

"Отстрани изглеждаха като пълен цирк, особено Блатечки, който явно се беше напънал да си припомни някои неща с Диляна, но тя го отряза брутално. И е права. Какво изобщо си мисли този, че е незаменим ли?! Да не би да се е разделил с новата, дето я хвана, че отново се запъти към стария си дом?!", коментират очевидци на сценката.