„Ким срещу Кание: Разводът“ се превръща в ексклузивна документална поредица в 2 части. Филмът разкрива историята на най-обсъжданата раздяла в Холивуд. Лентата на „Уорнър“, която предлага интимен поглед към бурния брак и взривоопасния развод на Ким Кардашиян и Кание Уест, вече трупа милиони потребители на стрийминг платформата „НВО Макс“.

В първия епизод прожекторите осветяват пътя на Кание Уест – брилянтен, но проблемен гений, който страда от психическо разстройство и съвсем превърта от светлината на прожекторите. Зрителите стават свитедели на окончателната раздяла на Кание със семейство Кардашиян, вътрешните борби в клана от милиардери, ударите в гърба и юридическите трикове.

Ким срещу Кание – разводът им се превръща в хит!

Епизод 2 пък ни отвежда в света на Ким, предлагайки интимен поглед към брака й и емоционалната въртележка на един нестабилен развод.

Макар да се разделиха с неособено добри чувства, двамата смугли тарикати са се съгласили филмът да бъде заснет, за да попълнят банковите си сметки. Очаква се приходите за Ким и Кание да надхвърлят по 15 млн. долара. Което е особено важно за рапъра, който изгуби по-голямата част от състоянието си и беше зарязан от десетки спонсори заради антисемитски изцепки.

Наскоро психарят пък беше заснет да получава френски ласки от новото си гадже на гондола насред Венеция, за което вече ви съобщихме.

Източник: „Уикенд“