Тя е кралицата! И макар че вече ще се говори за нея в минало време, тя ще остане задълго единствената кралица, която светът обича и признава. Елизабет Втора се оказа не само един от най-дълго управлявалите монарси, но и изключително скромна и симпатична като жена.

Кифлите и пластмасовите бръмчалки сега сигурно ще изреват на умряло, но хора от обкръжението на кралицата днес изнесоха официално информацията, че тя е била стойностна жена от класа и без претенции. И през целия си живот е използвала само един лак за нокти, който в български пари струва 15 лева.

Въпросният лак е Pink Nude Ballet Slippers Nail Polish на марката Essie и струва 6,66 долара. Той може да бъде открит във всяка една елементарна дрогерия и да бъде закупен от всеки. Кралицата толкова си харесала цвета, че искала само от него.

"Разбира се, Елизабет можеше да си намери същия цвят, че и сто пъти по-хубав, сред редица световни и елитни марки, но тя не беше такава. Не се суетеше толкова около визията си и най-малкото, на което държеше, бе да има скъпи неща. Всъщност по това се познава и колко голям в действителност е човек", коментират с възхищение източниците.