Киану Рийвс за първи път показа публично нежност и целуна по устните на публично място своята грозновата любима Александра Грант. Случката бе щракната от папараци вечерта на 15-и април в Лос Анджелис по време на галаконцерта в Музея за съвременно изкуство. Холивудската звезда вече от 5 години има връзка с художничката, но за сефте я целува страстно пред камерите за всеобща радост на папараците.

 58-годишната звезда от „Матрицата“ и „Джон Уик“ придружаваше любимата си, която се занимава с визуално изкуство. Интересното е, че двойката дори издаде книга за борба с депресията.

Киану и Александра са една от най-мистериозните двойки в Холивуд, но злите езици твърдят, че връзката е само удобен параван за Рийвс, който май си пада по своя пол.

 

Киану Рийвс за първи път целуна публично грозната си жена

Тези клюки съвсем не се нравят на Киану Рийвс, ако съдим по ответните му действия. За да оправдае тези злословия, актьорът внезапно реши да покаже мъжествеността си и нежно впи устни в тези на половинката си. Макар че гони шейсетака, Киану никога не е бил официално женен. От 2018 г. Рийвс има връзка с Александра Грант. Дамата съвсем не се вписва в общия тон на холивудските дами. Тя е висока 184 см, отказва да боядисва побелялата си коса, а за грима по лицето си също е доста пестелива.

Източник: „Уикенд“