Холивудският ас Киану Рийвс се появи на галаконцерта на МОСА в Ню Йорк, придружен от приятелката си Александра, с която са заедно от 2019 г. Двойката отново предизвика буря от коментари, като злите езици се бъзикат, че побелялата мацка изглежда почти като майка на актьора.

Киану Рийвс рядко се появява на такива големи събития, особено в компанията на гаджето си 54-гдоишната Александра Грант, която всъщност е с 6 години по-млада от актьора, е художник и въобще не отговаря на стандартите на американския шоубизнес. Любимата на актьора бе облечена в тюркоазена рокля с изрезки отстрани, дълбоко деколте (за жалост празно), а косата си беше вързала в красив кок, макар и бял. Грант не се боядисва и не се смущава от белите си коси, въпреки че това доста я състарява.

Феновете на Киану Рийвс вярват, че точно тя е помогнала на актьора да се справи с тежката си депресия след загубата на съпругата си в автомобилна катастрофа и отново да си стъпи на краката. Александра няколко пъти коментира връзката им, като я определя като много продуктивно партньорство.

„Хубавото на това да се влюбиш като възрастен е, че по времето, когато имах връзка, вече бях изгладила собствена кариера. Чувствам се много уверена на червения килим с партньор, но се чувствам уверена и сама“ – остроумничи Александра Грант в едно интервю.

Източник: „Уикенд“