Говорим за секси, уверени!

Кейти Пери е толкова интелигентна, че е подписала договор за Vogue World: Париж, защото тя освети подиума на площад Вандом!

39-годишната изпълнителка на "Firework" премина през парижкия площад, облечена в архивна рокля Noir Kei Ninomiya с геометрични форми и флорални украшения от тюл върху полата. Дрехата показваше голяма част от кожата на Пери, но тя се справи с нея, докато си проправяше път из площада за присъстващите ВИП гости.

Пери, която изненада всички присъстващи, а вероятно и зрителите на живо у дома, където водеща беше Кара Делевин, носеше тъмната си коса, прибрана назад от лицето. Тя носеше розов цвят на устните и подходящи сенки за очи. Визията ѝ беше допълнена от ботуши с дантела.

През десетилетието на 80-те години на миналия век походката на Пери е в чест на бойните изкуства. Тазгодишното събитие беше посветено на връзката между модата и спорта, затова ревюто беше разделено на десетилетия, като се започна с 20-те години на миналия век. Всяко десетилетие показваше различен спорт и поставяше в центъра на вниманието френски дизайнери и модни къщи.

Източник: people.com