Кейти Пери и Орландо Блум празнуват любовта си по най-сладко-горчивия начин - като са далеч един от друг, тъй като работните ангажименти ги превземат.

39-годишната Кейти се включи в социалните мрежи, за да сподели няколко кадъра, на които се възхищава на визията на годеника си Орландо от 81-вите награди "Златен глобус", на които той беше водещ.

За съжаление попзвездата не успя да присъства заедно с 46-годишния актьор, който връчи трофея за най-добра актриса в ограничен сериал или антология на миналогодишната победителка Аманда Сейфрид.

На една от снимките Кейти сподели кадър от FaceTime разговор с дългогодишния си партньор, докато той отиваше на шоуто, и се просълзи: "Предполагам, че лицето ми казва всичко", докато улавяше изражението ѝ на влюбено страхопочитание.

След това изпълнителката на "Swish Swish" добави още една снимка на съпруга си зад кулисите, който изглеждаше все така елегантно, разкривайки, че са празнували осемгодишнината от връзката си, докато той е бил на наградите "Глобус".

"Честита 8-годишнина. Предполагам, че заклинанието е проработило", пошегува се тя със селфи на Орландо, който отпива от питие в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли Хилс, Калифорния.

Източник: hellomagazine.com