Една от последните жени, останали трайно в живота на трагично починалата звезда Матю Пери – Кейти Едуардс, публично се усъмни в официалната версия за смъртта на актьора. 47-годишната бивша моделка смята, че Чандлър от „Приятели“ със сигурност отново е бил друсан, макар в къщата му да не бяха открити наркотици.

„Много добре знам как процедираше той с дрогата и хапчетата. Запаси в дома му нямаше, защото страдаше от маниакалния страх, че ще го хванат. Купуваше си точно дозата, която му е необходима, а на следващия път пак поръчваше наново. Така че отсъствието на наркотици у тях не значи абсолютно нищо“ – разкри Кейти.

„От известно време забелязах някои признаци, че се е върнал към дрогата. Първо – постоянното му присъствие в социалните мреши. Матю пишеше във Фейсбук и Инстаграм, само когато е друсан. И вманиачването по Батман също. Като взимаше наркотици, вярваше, че е несломим. Наричаше се Матман (игра на думи между Матю и Батман)“ – разказва опечалената мадама.

Кейти Едуардс: Матю Пери го убиха докторите!

Според Кейти Едуардс в Холивуд действа кръг от доктори, които обслужват наркозависими баровци, за да им предписват опасни хапчета. Подобни съмнения имаше и около смъртта на Майкъл Джаксън – убедена е Кейти.

Източник: „Уикенд“