Кейт Уинслет, която навърши 49 години само преди дни, говори откровено за това как е подобрила сексуалния си живот. Звездата от „Титаник“ призна, че се подложила на заместителна терапия с тестостерон – хормон, който повечето хора с основание свързват с мъжкото тяло.

„Понякога жените изпитват значително намаляване на либидото, защото може да имат проблеми с щитовидната жлеза и нивата на тестостерон. Много хора не знаят това, но жените също имат от този хормон в телата си и когато ви свърши, трябва да го попълните, тогава ще се почувствате отново привлекателна жена“ – сподели Кейт Уинслет.

Британската актриса увери жените, че не е тяхна вина, че телата им се променят. Носителката на „Оскар“ посъветва своите почитателки да проверят нивата на хормоните си, преди да правят каквито и да било заключения за своите тела и интимни желания. „Розата от Рединг“ (родния град на актрисата), както я наричат в Обединеното кралство, е майка на 3 деца.

Все още нямаме данни докъде е стигнал проектът, продуциран от Кейт Уинслет за скандалната финансова пирамида „OneCoin“, чиято създателка е българката Ружа Игнатова. Вероятно британката ще играе нейната роля в продукцията. Филмът предварително е определен жанрово като криминална трилър драма.

Източник: „Уикенд“