Някога Кейт Мос блестеше със своята прелест, но сега, макар че е едва на 49 години, изглежда като развалина. Най-големият порок на манекенката остава пушенето и наскоро тя заяви, че е сменила цигарите с бездимни, което не ги прави здравословни, разбира се.

Кейт Мос сама се хвали, че пуши от 15-годишна и в пика на кариерата си е стигала до три кутии цигари на ден. Всеки е наясно, че цигарите увреждат дробовете и сърцето, но те поразяват кожата, както и състоянието на косата и ноктите. Кейт е ужасен пример в това отношение – съсухрено лице като на бабичка, оредяла изтощена коса и никакъв блясък в очите.

Кейт Мос вече не прилича на себе си

Всъщност пушенето не е бил толкова голям порок навремето за Кейт, която се впускаше в алкохолни оргии и употребяваше какви ли не наркотици. От дрогата обаче тя се изчисти преди 20-ина години, но от пушенето не успя.

Моделката дори създаде свой собствен бранд за здравословен живот на име „Космос“, който пълни сметката й с милиони годишно. Как да не й прости човек, че й е останал един дребен порок... Който обаче се отразява пагубно на визията й. А с какво друго може да се похвали една моделка освен с външен вид.

Източник: „Уикенд“