Кейт Мидълтън се върна на работа за първи път след края на лечението си от рак. 

Според Дворцовия циркуляр, официалния регистър на дейностите на кралското семейство, 42-годишната принцеса на Уелс се е срещнала с членовете на екипа на Центъра за ранно детство и с персонала на двореца Кенсингтън в замъка Уиндзор по повод проекта си за ранно детство.

„Принцесата на Уелс, съвместен патрон на Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс, проведе този следобед среща за ранното детство в замъка Уиндзор“, гласи записът за събитието, според The Telegraph. „Принцесата на Уелс, съвместен патрон на Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс, проведе този следобед среща за ранното детство в замъка Уиндзор“, гласи записът за събитието.

Нейното присъствие бележи началото на завръщането на принцесата към работата и ангажиментите ѝ през следващите месеци. На 9 септември принцеса Кейт публикува видеосъобщение в социалните мрежи, в което обяви, че е приключила лечението си с химиотерапия. Тя обяви диагнозата си за рак на 22 март.

През цялото време на болестта си и когато принцеса Кейт е достатъчно добре, за да работи от вкъщи, тя получава актуална информация за проекта си за ранни години.

Източник: people.com