Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и Камила обичат семейните вечери

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и Камила Боулс обичат да готвят, когато имат свободно време.  Членовете на кралското семейство са по-склонни да наемат професионални готвачи, но въпреки това, колкото и да е учудващо, те приготвят сами неделната вечеря за семействата си. Известно е, че Кейт, херцогинята на Кеймбридж, ангажира децата си да работят в кухнята, а Камила, херцогинята на Корнуол, отглежда собствени плодове и зеленчуци със съпруга си Чарлз в имението Хайгроув.

Камила е кулинарен специалист

Камила, херцогинята на Корнуол, е талантлив кулинарен специалист. Тя винаги е предпочитала обилната британска храна. Бившият кралски готвач Каролайн Роб казва в интервю за британска медия: "Те винаги са били много пестеливи. Ако бяхме приготвили печено агне в събота и имаше остатъци недоядено месо, в неделя херцогинята правеше с него овчарски пай". Синът на Камила Том Паркър-Боулс е популярен автор на кулинарни книги, които се радват на огромен успех. Той неведнъж е споделял, че гозбите, които майка му е приготвяла в детството му, винаги са били източник на вдъхновение за него. Сред тях цитира запеканките с пилешко и зеленчуци, говеждите пържоли, печената сьомга, пайовете с месо и задължителното пържено пиле веднъж седмично.

Кейт Мидълтън

Съпругата на принц Уилям Кейт може да изглежда бляскава публично, но списъкът с ястия, които тя готви у дома, е типичен за всяко британско семейство. Това са тестени изделия, пържени храни, къри и някои други индийски ястия. Херцогинята на Кеймбридж многократно е споменавала, че е почитател на пикантната храна. Децата й също обожават подправките. Пърженото пиле е другото популярно ястие в семейството на бъдещия престолонаследник. Кейт не само популяризира ползите от домашно приготвената храна в началното училище на сина си Джордж, но и разказва как учи децата си да готвят заедно с нея. "Понякога правим домашна паста: Джордж пресява брашното, а Шарлот слага млякото и маслото. Те могат да правят разнообразни салати съвсем сами", разказва Кейт.

Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари също обича да готви, а неделната вечеря е едно от любимите й събития. Херцогинята на Съсекс твърди пред американската преса, че е голям фен на неделните вечери, предават от eva.bg. "Независимо дали ядем агнешки тажин, яхния или обилна супа, идеята да се съберем, за да споделим храна с приятелите и семейството в неделя, ме кара да се чувствам комфортно. [caption id="attachment_669760" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и Камила Боулс обичат да готвят за семействата си, когато им остава време сн. YouTube Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и Камила Боулс обичат да готвят за семействата си, когато им остава време сн. YouTube[/caption] Обичам да се отдавам на бавно готвене в неделя, а специалитетът ми е пилешкото по филипински. Това е толкова просто: смесете чесън, соя, оцет и зехтин, можете да добавите малко лимон и да оставите пилето да плува в този сос на бавен огън, докато месото се отдели от костите".