След като го пооскубаха с тежкия развод и алчната му бивша половинка му отмъкна немалко милиони на делото през октомври, Кевин Костнър спря да ближе ранитге си и забърса нова хубавица. Преди дни папараци изловиха холивудския ас да се среща с певицата Джуъл. Двамата бяха забелязани на острова на милиардера Ричард Брансън – Некер, който е един от Британските Вирджински острови.

68-годишният Кевин Костнър бе на острова за набиране на средства за фондация за деца с увреждания. По информация на клюкарския сайт TMZ звездата от „Бодигард“ и „Танцуващият с вълци“ и Джуъл са пристигнали на острова заедно и са били неразделни през цялото време. Всъщност те не за първи път са заедно. Двамата бяха засечени на Карибите, след като приключи тежкият му развод. Репортери ги видяха заедно и на Деня на благодарността.

49-годишната певица не изпуска от ръка и от поглед чаровника Костнър, като двамата не са преставали да флиртуват един с друг през цялото време. Според запознати влюбените напуснали събитието, за което са били на остров Некер, прегърнати и се качили в частен самолет. Засега не е ясно къде са отлетели влюбените гълъбчета...

Кевин Костнър се теши с певица след развода

Интересен коментар за новата връзка на Кевин направи вече бившата му жена Кристин. Тя заяви, че е доволна, че си е избрал „достойна и сериозна жена“.

Източник: „Уикенд“