Тя моментално стана една от най-популярните участнички в "Ергенът", но за жалост, не с хубаво. Виктория Асенова или Цър Пър, както я нарече моментално Христиана Манова още от първата вечер, вероятно е в шок от десетките мемета, които се правят с нейния образ в мрежата.

Гаврите определено са жестоки и твърде просташки, като никоя жена не заслужава подобно отношение към себе си и това е факт. Без значение, че Виктория си го причини сама, защото, за разлика от Милена Соколова, която спечели зрителите с чистота и доброта, то Цър Пър ги отврати с прекомерното си самочувствие и яка злоба към останалите.

Снимките на Вики, които заливат нета, са възможно най-постните й, на които е без грим, с пъпки или е излязла зле. Преди ден обаче в мрежата се появиха нейни откровено шокиращи фотоси, на които тя е... уау!

Да, това безспорно е Виктория Асенова, но не реалната Цър Пър, която виждаме с очите си, а такава, каквато се вижда тя през очите на фотошопа и на филтрите.

"Иска й се, ама йок! Нали я виждаме всяка седмица по няколко пъти колко е "уау". Ако не беше толкова тъпа и злобна, можеше да замяза на нещо по-симпатично, но не. Така че и сто фотошопа не могат да й помогнат", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com