Татко Къванч гордо носи в кенгурото наследника си Курт Ефе

Турската тв звезда Къванч Татлъту вече не крие бебето си. Османският Брад Пит, както го наричат в южната ни съседка, се носи гордо с невръстния си наследник по алеите на най-баровските турски курорти. Тези дни актьорът пак беше излязъл на разходка с Курт Ефе – хлапето се беше разположила в носилка тип „кенгуро“ на гърдите на известния си баща.

Наследникът на Къванч се роди на 15 април в частна клиника на богат истанбулски квартал. Малкият е горд представител на зодиакалния знак Овен. Курт Ефе бе дълго очаквано бебе – майка му Башак години наред не можеше да забременее. Г-жа Татлъту страдаше от репродуктивни проблеми, при които вероятността за зачеване никак не е голяма. В миналото тя редовно посещаваше клиники за церене на безплодие и лекуваше кисти в детеродния си орган. През 2021 г. обаче стана чудо и дизайнерката наду корема.

Къванч Татлъту се оказа грижовен баща
Къванч показа наследника си

Къванч Татлъту и любимата му Башак Дизер са семейство от 6 години. Двамата се венчаха в началото на 2016 г. в столицата на любовта Париж, като домакин на сватбата им беше турското посолство.

Преди да се ожени за Башак, Къванч имаше връзка с Азра Акън, бивша Мис Турция и Мис Свят през 2002.

Източник: „Уикенд“