Турската звезда Къванч Татлъту се похвали в социалните мрежи с поредна нова татуировка. Рисунката е от вътрешната страна на лявата ръка и изобразява слънце, в центъра на което са инициалите на Башак Дизер – жената на актьора. На същата ръка, но в областта на китката по-рано през годината се появи и татус с бухал.

В момента турският Брад Пит е на семейна морска почивка в Дубай, което позволи на папараци да щракнат татуировката му на плажа. Според турската преса Къванч Татлъту и домочадието му – жена и син, са настанени безплатно в най-скъпия и най-луксозен хотел на емирството и ще останат там още седмица. Жестът към актьора е на арабски шейх, който е страстен негов почитател.

Не това обаче обсъждат феновете на Къванч в социалните мрежи. Според тях актьорът е татуирал името на жена си, за да й засвидетелства вярността си. А от такова свидетелство има нужда, само когато има съмнения – разсъждават почитателите. И развиват своята клюкарска теория, че напоследък Башак пак е полудяла от ревност. Тя изпадала в истерия само като се спомене името на Жената Демон Серенай Саръкая. Според благоверната на Татлъту именно красивата актриса е в главата на съпруга й. Затова и той побързал да татуира името на жена си в знак на съпружеска вярност – твърдят фенове на светлоокия актьор.

Източник: вестник „Уикенд“