През изминалия уикенд звездната двойка Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас попаднаха в обективите на италианските папараци. Холидувските звезди се наслаждаваха на ваканцията си в Портофино, в така наречената Италианска Ривиера. Те бяха щракнати, докато отиваха на вечеря с приятели в популярен местен ресторант.

53-годишната актриса изглеждаше зашеметяващо, облечена в тъмнолилава рокля с дълбоко деколте и с пайети на флорални мотиви. С 25 по-възрастния й съпруг пък мязаше на пенсионер, когото внучката му води до касата за изипей да си плати тока и парното.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се запознават през 1998 г. на филмовия фестивал във френския град Довил, където актьорът представя филма „Перфектно убийство“, в който участват още Гуинет Полтроу и Виго Мортенсен. На феста пък Катрин представя филма „Маската на Зоро“ с участието на Антонио Бандерас.

Катрин и Майкъл се женят 2 години по-късно – през 2000 година. Двойката има 2 деца – 24-годишен син Дилън и 20-годишна дъщеря Карис, която често е забелязвана на публични събития с родителите си.

Катрин Зита-Джоунс изведе дядо Майкъл на разходка до Италианската Ривиера

Близо четвърт век Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс са една от най-стабилните двойки на Холивуд. Семейният им живот често е представян като холивудска приказка, макар че сигурно са преминавали и през своите подводни камъни...

Източник: „Уикенд“