Макар настоящият сезон на „Като две капки вода“ по Нова тв все още да не е приключил, вече е ясен първият участник, с когото ще се водят преговори за изданието на шоуто догодина. Фолкзвездата Галена е получила покана директно в ефир по време на участието й във вечерта на българските дуети миналия понеделник.

 

В рамките на по-малко от минута миналия понеделник бяха разкрити две доскорошни тайни от кухнята на шоуто. Едната е, че сега се подготвя и нов сезон на предаването – 13-и пореден за тринадесетте години от съществуването си. Никое друго предаване в съвременната българска телевизия не е имало толкоз наситен живот, като се изключи „Биг Брадър“ с всичките му вариации.

 

Другата звезда, за която от предаването съобщиха официално, че ще водят преговори, е Галена. Това е истински прецедент, предвид факта, че до момента участниците се обявяваха непосредствено преди старта на съответния сезон или дори ставаха ясни едва в първия епизод. Този път обаче правилото бе нарушено.

Във вечерта на дуетите, Галена бе поканена, за да изпее заедно с фаворита за победа Владимир Зомбори своя хит с Азис „По-по-по“. Двамата се представиха забележително на сцената и веднага след изпълнението им водещият Димитър Рачков я покани официално в Капките за следващия сезон. Макар Галена да нямаше как да отговори със същата официалност и категоричност, не отклони поканата, а му отговори този, който му суфлира, да й се обади пак.

 

Това бе намек, че очаква покана лично от продуцента на шоуто Маги Халваджиян, а не от водещия Димитър Рачков. Комикът пък на свой ред реши да замаже положението, заявявайки, че това е вътрешният му глас. В крайна сметка обаче стана ясно, че предаването имат интерес към участието на фолкзвездата, а самата тя е готова да обсъди офертата на четири очи.

 

За момента не може да се каже дали двете страни ще стигнат до споразумение, но със сигурност, ако Галена влезе в шоуто, ще има далеч по-добри шансове да събере овации от публиката в сравнение с колежката й Мария, която тази година се вихри на сцената, но с изключително мижав успех. Дори когато журито я хвали, зрителите я приземяват на дъното на класацията, надявайки се, че Мария веднъж завинаги ще осъзнае, че флиртът й с музиката не се получава.

 

Ако не друго, то Галена поне може да пее. Тя вече е приемала участие в музикално-развлекателен формат, но в „Гласът на България“ по bTV, където бе част от журито два сезона. Почти е сигурно, че Халваджиян няма да замени приятелката си Хилда Казасян, с която работи от време оно.

 

Иначе дуетът им със Зомбори се получи много добре. Както обикновено актьорът бе на високо ниво и макар журито да не го постави на първо място, публиката компенсира с вота си малко по-ниските оценки за него. На финала по традиция Зомбори стана победител за вечерта и за пореден път получи за подарък автобиографията на Маги Халваджиян.

Звездата от сериала „Вина“ вече трябва да е събрал цяла серия от тази книга. Дано да има на кого да я подарява!

Източник: Уикенд