Катето Евро не е на себе си след случилото се, закани се да търси сметка!

Катето Евро направо изумяла от ужас, когато получила сметките си за ток. Според фактурите, които били две актрисата била изхарчила шестдесет лева за електро енергия. Това били сметките й за изконсумирания ток за периода, но по същото време Катето Евро била в Къщата на ВИП Брадър.

Не само че къщата по това време била необитаема, но и в нея работел единствено хладилника. Не може да съм изхарчила толкова ток при положение, че не съм била в дома си, възмущавала се от сърце актрисата.

[caption id="attachment_436910" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро се кълне, че ще направи всичко по силите си, за да се бори срещу тази измама[/caption]

Тя изобщо не било наясно как се е натрупала тази сума. Героинята от „Оркестър без име” била твърдо решена да подаде жалба до енергоразпределителното дружество и да оправи тази несправедливост.

Припомняме, че Катето Евро участва в култовото шоу по Нова телевизия ВИП Брадър. Тя финишира втора след победителя в телевизионния формат Тодор Славков.

Катето Евро сащисана допълнила, че на всичко отгоре се отоплява с котле с брикети. Бойлер също не ползва. Оказало се, че сметката й за ток е същата, когато актрисата си е в къщи. Но в този скандален вариант дома й е бил заключен и там не е останал никой. По това време тя беше част от съквартирантите на Големия брат и няма как сметката й за ток да е абсолютно същата, каквато е и когато актрисата обитава своята къща.

Катето Евро дори се заканила и този месец да напусне дома си и да отиде да живее при сина си, за да види дали отново ще й се натрупа същата сметка за ток. Ако това стане тя била готова да сезира комисиите дори в Парламента, само и само да се установи истината за харченето на ток за сметка на обикновения потребител.