Дни, буквално дни, са минали от скандала с мъжа й, който я преби, а Мария, вместо да ближе рани, заговори за... любов. Но не любов към света и алтруистична такава, а за любов с нов мъж. Невероятно, но да - факт.

Певачката, която тези дни е наела адвокат, с който по най-бърз начин да си издейства развода, явно вече се оглежда за съпруг номер четири. Отдавна е ясно, че браковете са някаква мания на Мария, защото друга на нейно място отдавна да се е опарила и да се откаже. Е, Марчето зацикли и не ще...

Преди часове Мара Отварачката, както още мнозина я наричат, пусна снимка, на която си е у дома, а до нея стои огромен букет от червени рози. Сещате се, че последните не са от Мирослав Соколов като извинение, нали?! А и самата певица загатна с намигване и усмивка, че иде реч за нов и непознат до момента на обществото неин обожател.

"Мале, ама е бърза тая!!! Това или е адски късмет, или просто сама се слага и предлага на мъжовете, опасна е. Но и как няма да се предлага, като Миро си взел всичко - от парите до колите и сега пак ще ревне за кинти. Помним навремето как плака в ефир, че Християн Гущеров й взел колата и нямало с какво да вози Марая до училище", коментират в нета.

В едно можем да сме сигурни - надали ще чакаме дълго новата "любов" на Мария да стане обществено достояние. Особено сега, когато вече отдавна не е на 30 години.