До вчера можеше да има и лека сянка на съмнение, че новият любим на Шакира се казва Люис Хамилтън, но днес това е 100-процентова истина. Колумбийската певица и британския шампион от формула 1 са най-актуалната светска двойка.

Макар двамата да мълчат за връзката си като комунисти на разпит, всички съмнения вече са отхвърлени, след като Шакира кацна чак от Маями в Англия, за да гледа 7-кратния шампион в домашното му Гран при.

Люис Хамилтън успя да хване третото място и едва се качи на подиума, но да мачка чаршафите с прясно разведената певица е достатъчна компенсация за липсата на победи в този сезон.

Миналия месец певицата посети състезанието в Барселона, но това можеше и да е съвпадение, тъй като по това време заведе децата си в каталунската столица да се видят с баща си – Жерар Пике. Този път обаче грешка няма – красавицата е пътувала само за новия си възлюбен.

Картите са свалени: Козът в леглото на Шакира се оказа Люис Хамилтън!

Испанската преса продължава да твърди, че дребничкият пилот буквално е отмъкнал певицата под носа на холивудския ас Том Круз, който упорито я преследваше след раздялата й с Пике. Шакира обаче е известна с предпочитанията си към по-свежа мъжка плат – тя беше кака с цели 10 години на бившия си Жерар.

Източник: „Уикенд“