Сватба като в приказките вдигна правнучката на Златю Бояджиев Елена Димова. Бившата жена на Джуди Халваджиян се врече във вярност на голямата си любов - блестящ кардиохирург, с когото имат прекрасна дъщеричка на име Амарис.

 

В същото време издънката на клана Халваджиян - Джуди не само, че не сви гнездо след развода си с Елена, но с все по-бързи темпове крачи към дъното. Сам като куче, потънал в дрога и разврат, единствената му утеха са треторазрядните развратници, с които убива скуката. Ако вярваме на слухове, в деня, когато Елена е казала “Да” на новия си избраник, Джуди се бил усмъртил с няколко бутилки уиски, щедро поръсени с коктейл от амфети. Това била единствената му останала радост, защото дори приятелите го били изоставили заради слухове, че задирял жените им.

Припомняме, че докато беше женен за правнучката на Златю Бояджиев, Халваджиян й кръшкаше с долнопробни уличници и я лъжеше в очите, за ужас на артистичния елит. Ето защо тя не се поколеба да му бие шута, а малко след това в живота й се появи обаятелен, успешен и доста заможен лекар, който освен с много любов я дари и с втора дъщеря. Щерка й от брака с Джуди Беатрис също е на страната на майка си и обожава доведения татко.

 

За да е пълно унижението на Джуди, Маги Халваджиян също даде благословия за втория брак на бившата си снаха. В знак на съпричастност той изпрати на тържеството сина си Бебо и жена му, натривайки носа на пропадналия си брат.

“Такъв е животът - до вчера най-желаният плейбой, днес Джуди се превърна в отрепка. Презиран и мразен, ще пукне в самота, но така му се пада. Каквото си надробиш - това ще сърбаш”, одумват го в столичния хайлайф и вдигат наздравици за новото семейство на прекрасната Елена.

Източник: crimesbg.com