Само преди 10-ина години Карла Бруни беше любима моделка и певица на милиони мъже по света, но сега красавицата е напът да се съсипе, давейки самосъжалението си в алкохол и успокоителни. Част от българите недолюбват Карла, защото заради нея Саркози се разведе с жена си Сесилия, а послената беше любимка на сънародниците ни заради главната роля по освобождаването на българските медици от Либия.

Сега недоброжелателите на 55-годишната стройна мадама могат да триумфират – тя се появи на Седмицата на модата в Париж в незавиден външен вид. Фигурата й е непокътната – стройна и елегантна, но едва ли може да се каже това за лицето й, моделирано от пластичните интервенции.

Според източници на изданието „Дейли Мирър“ драмата на Карла Бруни съвсем не се състои само в честите й посещения при козметици. Таблоидът се позовава на източници, близки до Саркози, които разкриват сериозен проблем на половинката му с алкохола в последно време. Подпухналото й лице всъщност е следствие не толкова на ботокса, а на злоупотребата с чашката.

Карла Бруни-Саркози на практика не била в състояние да работи за Международната фондация за борба със СПИН, на която е председател повече от десетилетие. Служители на организацията твърдят, че президентката идвала на работа малко преди обед, заключвала се в кабинета си и започвала да се налива с твърд алкохол. В средата на януари дори секретарката я открива припаднала в тоалетната.

Карла Бруни се дави в алкохол заради изневерите на Саркози

Изданието коментира, че красивата италианка посягала към чашката, тъй като не можела да остане безразлична към постоянните изневери на мъжа си Никола Саркози с доста по-млади любовници. Каквато му беше самата тя, апропо, преди да минат през олтара...

Карла Бруни се дави в алкохол заради изневерите на Саркози - Снимка 2

Източник: „Уикенд“