Италианският супермодел Карла Бруни беше една от сензациите на червения килим в Кан миналата седмица, където се появи без съпруга си – бившия френски президент Никола Саркози. Всички бяха щастливи да видят красавицата в отлична форма, след като се пребори с коварна болест миналата година. Според клюките перфектната й визия се дължи не само на здравето, но и на млад любовник, който е заменил дребния политик в леглото й.

Според в. „Сън“ новото гадже на моделката е английски бизнесмен, около 35 годишен, сиреч 20-ина години по-млад от звездната си партньорка. Клюката сочи, че именно с него Карла сложила рога на Саркози и го пратила при рогатия дивеч.

В списъка любовници на Карла в миналото фигурират безброй имена от шоубизнеса. Сред тях са покойният вече Шон Конъри, който беше по-възрастен от нея с около половин век, както и Кевин Костнър и Мик Джагър. Смяташе се, че покрай Саркози Карла Бруни най-сетне ще се кротне, но явно бившият президент или й е доскучал, или на моделката й е писнало да я замесват в безбройните скандали около управлението му.

Ако Никола Саркози реши да се разведе с Карла, това за него ще е трети провален брак. Преди Карла бивша първа дама на Франция бе Сесилия Саркози, която има основна роля при освобождаването на българските медици в Либия.

Източник: „Уикенд“