Папараци заснеха американската рап певица Карди Би в потресаваща прозрачна рокля и без сутиен по улиците на Ню Йорк. Със сигурност отвратителното й облекло, излагащо на показ масивните й задни части, е един от големите модни фалове на годината.

30-годишната знаменитост е заснета през нощта на изхода на хотел в Манхатън. На публикуваните кадри тя се появява в тясна мрежеста рокля под коляното с черен цвят. Облеклото е украсено с метални пръстени, верижки и нанизи от бели мъниста и разкрива интимни части от тялото на звездата, която беше без сутиен.

Изпълнителката е обула сандали с блестящи камъни на висок ток, обеци конго и коса на кок. Карди Би за капак е подчертала очите си с яркосини сенки.

Изпълнителката обича да скандализира околните. Това лято по време на концерт в Лас Вегас фен хвърли по нея пълна с напитка чаша, но тя не му остана длъжна. Певицата бързо запокити микрофона си по нещастника, който едва опази главата си.

Карди Би напери зърна

Преди да продължи изпълнението си, Би нарежда нещо по повод постъпката на мъжа, който бива отведен настрани от нейните гардове. След случилото се рапърката сподели видео в Twitter, с което показа, че всеки, който дръзне да направи подобна постъпка, трябва да си получи заслуженото.

Източник: „Уикенд“