Мартин Карбовски и Ваня Щерева сащисаха мрежата с откровенията и спомените от буйното си минало. В подкаста на Щерева в нета тя се срещна и интервюира Мартин, с когото се оказа, че не ги свързва само дългогодишно приятелство.

Двамата разкриха, че преди години той жестоко я е свалял и е искал да я направи свое гадже. За жалост или за щастие обаче, така и не стигнали до кревата, защото...

"Абе, кани ме Марто на среща. Ще ме сваля, видиш ли. Отиваме на някакво парти с доста хора, сред които дузина манекенки. И като ги видя нашия, като хукна по тях, мен съвсем ме забрави, но иначе за гадже ме искал. После като го насмотах и го попитах какви ги върши с онези, той ми се смее и вика: "Ами то не може хем хубава, хем умна", спомни си Щерева.

Тя пък му го върнала като го оставила да спи в нейното легло една вечер, а тя се "оправила" с друго момче в съседната стая. На сутринта като станал, Карбовски се усетил каква е хавата и излязъл директно през прозореца, за да отиде на работа.

"Ами така де, какво ще ги притеснявам, те голи в леглото оттатък... После Ванчето дошла да ми носи закуска и гледа - мен ме няма", смее се и Мартин Карбовски. Като видели, че няма да им се получи като гаджета, те си останали добри приятели.