Комикът и водещ Димитър Рачков определено има огромен успех с членовете на фамилията Халваджиян, но категорично не се радва на такъв с жените. Доказателства бол - от дългогодишната му връзка с Мария Игнатова, която го заряза неочаквано, до скорошната му любов с младата Анита Димитрова, която можеше да му е щерка и също се парясаха.

Има обаче и друго - случка, която взриви нета днес, а преди време е опънала нервите на самия Рачков. Оказа се, че Митето е бил посечен от известна и любима на болшинството българи дама, която му вързала тенекия.

Карък на каръците: Не е за вярване коя жена се подигра с Димитър Рачков! (СНИМКИ)

Тази дама е... Мика Зайкова. И не, не става въпрос за тенекия на любовна среща, разбира се, а за участие в някогашното му "Забраненото шоу на Рачков". Знаем, че той много му се радваше и залагаше огромни надежди, че едва ли не ще стане втория Слави Трифонов, но уви - предаването беше свалено от ефир.

По онова време обаче, Рачков и екипът му получили примамливото предложение да им гостува Мика Зайкова. Знаем, че тя е чудесна и зрителите я обожават - усмихната, забавна и компетентна. Рачков моментално избухнал в овации, защото Мика щяла да му вдигне рейтинга да небесата като разнообрази и смени традиционните чалга кифли.

Митето тръпнел в очакване, когато точно в деня на снимките се разбрало, че Зайкова няма да дойде, поради неотложно пътуване и ангажименти. Не стига, че Митко се тресял от яд, ами и трябвало спешно да докарат кой да е, за да я замести.