Виктория Капитонова неведнъж е заявявала, че обожава страната ни и как иначе, предвид факта, че тук е пълно с наивници, спонсориращи хитрата рускиня. Наскоро инфлуенсърката се похвали, че си е купила ново жилище, при това забележете – без да изтегли и стотинка кредит. Тя е заработила парите си само от публикации в социалните мрежи и курсовете й, които се харчат като топъл хляб.

 

Рускинята уточнява, че имотът е по-голям от предишното й жилище, което й бе подарък от родителите й. По всяка вероятност новият й дом е 80-90 кв. м., а може и по-голям, което означава, че е броила поне 250 000 евро за него.

 

Капитонова си купи новото жилище без стотинка кредит, благодарение на множеството баламурници, плащащи й за безсмислените курсове

В социалните мрежи се появиха призиви жените да спрат да я плащат за глупавите курсове, защото са я направили милионерка с потока от пари, течащи към нея. По-добре тези суми да бъдат дадени за нещо смислено. Потребителите на социални мрежи отбелязват, че има редица професии, от които се печели добре, при това без да ви подтикват към лентяйство и мързеливо печелене на пари.

 

Както вече писахме, редица млади наивни момичета теглят кредити, за да платят за скъпите курсове на Капитонова, а тя на свой ред им обещава лесна слава и пари. Уви обаче, не е толкоз лесно, но пък за сметка на това си дават парите за този театър.

 

Припомняме, че доста от последователите й определиха първия дом на Капитонова като „студен и без никакъв уют“. Тя пък на свой ред призна, че не се задържа дълго у дома и най-използваната стая е спалнята. Още тогава рускинята бе категорична, че няма да създава семейство в това жилище, тъй като мъжът й трябва да й осигури дом.

 

И макар да спи само с богаташи, Виктория очевидно е решила да инвестира спечелените пари в имот, който да е нейна собственост, за да има все пак къде да се подслони, ако плановете й се объркат. Не може да се отрече, че Капитонова е хитра и никога не разчита на 100% на мъжете в живота й за разлика от Светлана Гущерова и редица други бръмчалки, които не могат да си позволят развод.

 

Виктория споделя, че на месец печели 5-цифрени суми, но работи усилено да ги направи 6-цифрени. И макар от 7 години да има приятел, все още не мисли за семейство. Както става ясно, тя е имала приятел и по време на снимките на „Ергенът“. Запознати издават, че става дума за богатия чичак Дидо Културиста, но доколко е сериозна връзката им, всеки от вас може да прецени и сам.

 

Едва ли самоуважаващ се мъж би позволил гаджето му да си търси друг партньор и да се натиска с него в риалити шоу по телевизията.

Източник: Уиекенд