Корабчето му не е от най-високия клас ката катамараните на Къванч Татлъту и Чаатай Улусой, но също си го бива... Екранният Джихан от „Твоят мой живот“ платил се изръсил наскоро за него 750 хил. долара.

„Купих тази хубава лодка заради жена ми, която много обича морето. Исках да я зарадвам, защото напоследък й се случиха големи нещастия. Горката Дидем загуби доста роднини при земетресението от 6 февруари“ – обясни в интервю Еркан Петеккая, когото сме гледали и във „Времето лети“ – в ролята на капитан Али.

Еркан винаги е давал мило и драго за семейството си. Той твърди, че без съпругата си е нямало да бъде толкова успешен мъж. В същото време обаче и не крие, че с жена му са имали и тежки мигове. Веднъж дори стигнали до развод. Това се случило преди повече от 20 години. Актьорът обмислял да напусне половинката си, защото го измъчвала силната й ревност.

„Беше страшно – щом погледнех към някоя друга жена, отнасях скандал. Тогава бях на 33 и се замислих дали да не разкъсам веднъж завинаги брачнати окови. Но слава на Аллах, любимата ми се промени. Радвам се, че останахме заедно, днес не си представям живота без нея“ – споделя Петеккая.

Капитан Али изду платната

Актьорът не крие и друга неудобна истина за себе си. Навремето именно жена му го спасила от големия му порок. И той се оказал не жените, а алкохола...

Източник: „Уикенд“