Кание Уест живее на стадион

Кание Уест разкри как живее напоследък, а именно в малко помещение без прозорци, което се намира в рамките на стадион в Атланта, САЩ. Именно там той завършва дългоочаквания си нов албум - "Donda".

Подкрепа

40-годишната Ким Кардашиян, която в момента се развежда с Кание, все пак демонстрира своята подкрепа към отчуждения си съпруг. Тя заведе всичките им 4 деца - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм на концерта миналата седмица, който се състоя на стадион "Мерцедес-Бенц" в Атланта. Името на 10-ия студиен албум на Уест пък е посветено на покойната му майка - Донда. Заедно с Ким и децата беше и нейната сестра - Клои Кардашян, която също се появи на стадиона, за да покаже подкрепата си за Кание, който наскоро тя нарече "брат за цял живот".

Затворническа килия

По-интересното в случая е, че доста богатият 44-годишен рапър живее от няколко седмици на стадиона. Той спи върху сглобяемо легло в рамките на Олимпийското село в Атланта. Снимката в Инстаграм акаунта му показва, че той обитава тясна стаичка без прозорци с малко единично легло, до което са подредени четири чифта обувки, на пода има отворен куфар и миниатюрно нощно шкафче. Оскъдното обзавеждане веднага предизвика сравнения със затворническа килия сред последователите на звездата. Идеята на Кание е била да не се разсейва, докато завършва албума си, който трябваше да се появи на пазара на 23-ти юли, но очевидно все още се нуждае от малко работа.

Професионален готвач

Явно Уест не иска да се завръща в ранчото си в Уайоминг, преди с екипа му да изпипат всичко по албума. Очевидци разказват, че той си е довел и професионален готвач, който му готви, докато той работи денонощно от стадиона. [caption id="attachment_674543" align="aligncenter" width="300"]Кание Уест спи в тяхно помещение на стадион сн. Инстаграм Кание Уест спи в тяхно помещение на стадион сн. Инстаграм[/caption] Пресаташето на Кание потвърди, че албумът, който остави положително впечатление в съзнанието на много слушатели и коментатори, ще се появи на 6-ти август на пазара, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ye (@kanyewest)