Рапърът Кание Уест явно е почитател на мощните женски задници, като се има предвид с коя замени бившата си съпруга Ким Кардашиян. Тъмнокожият изпълнител се ожени тайна за служителката в собствената му компания „Йези“ Бианка Ченсори само два месеца след финала на развода с Ким.

Говори се, че 45-годишният психар и антисемит е организирал частна церемония и двойката вече носи венчални халки. Брачният съюз обаче все още не е узаконен, той като Кание и Бианка още не са подали брачно свидетелство – информира клюкарската платформа TMZ.

Не е известно от колко време двойката се познава, като Бианка се присъединява към компанията на Кание Уест през ноември 2020 г. Изпълнителят уреди развода си с Ким точно през ноември, същата година.

Двамата се разбраха Ким Кардашиян да получава месечна издръжка за децата в размер на 200 хил. долара, а двамата имат равно попечителство и равен достъп до отрочетата си.

Кание Уест заби друга мадама с мощен ханш

Впечатление преви, че Бианка е почти двойничка на едрогъзата Кардашиян, а задните й части са с още по-зебележителен размер, така че е ясно по какво си е паднал Кание Уест.

Източник: вестник „Уикенд“

Кание Уест заби друга мадама с мощен ханш - Снимка 2