Поведението на херцозите на Съсекс нанесе жестока обида на мащехата

Камила Паркър-Боулс отначало бе впечатлена  от Меган Маркъл преди две години. Съпругата на принц Чарлз наистина хареса яркия образ на избраницата на най -малкия му син, но оттогава отношението й се промени много.

Когато Меган и принц Хари обявиха решението си да се откажат от кралските задължения, целият свят затаи дъх. След Мегзит влюбените се преместиха в Америка, а след това започнаха откровено да говорят за трудностите на живота в двореца. Хари дори увери, че баща му не е могъл да се справи с отглеждането на синовете си.

[caption id="attachment_676907" align="aligncenter" width="550"]Камила Паркър-Боулс жестоко се обиди на Меган и Хари (Херцогинята никога няма да им прости) Пълен раздор в кралското семейство[/caption] Подобни признания поставха началото на „студената“ война не само между Хари и брат му, но и между него и баща му. Херцогът на Съсекс се оплака, че се е обадил на Чарлз, но той не му отговоря. По -младият наследник дори заяви, че баща му е престанал да го издържа финансово. И ако самият Чарлз остави тази атака без отговор, тогава неговите представители увериха, че от април 2020 г. принцът е похарчил 4,5 милиона паунда за двамата си сина. Източник от обкръжението на херцогинята на Корнуол уверява, че тя е силно обидена не само от Хари, но и от Меган Маркъл.

„Не мисля, че Камила някога ще успее да прости на Меган болката, която причини на принц Чарлз“, каза вътрешен човек пред The ​​Telegraph, предават от graziamagazine.ru.