Все по-алтаво и дори престъпно се държи всеизвестната Емили с тротинетката. Въпросната, която първо бе хваната да фучи с над 120 по магистралата, а после беше блъсната от бус, изобщо не е е поумняла. Но то, за да ти дойде акълът, трябва първо да го имаш, коментират в нета.

Камикадзе: Емили с тротинетката влуди шофьори до НДК! (в нета стартираха и страховити облози за нея)

Снощи се появиха и поредните кадри от абсурдното поведение на Емили Йорданова, която отново е яхнала тротинетката (а уж обеща да я продаде). Този път безумието се вихреше в близост до НДК и фучеше към булевард "България". Скоростта, с която се движеше по уличното платно, между колите, бе около 60 километра в час.

От кадрите дори личи, че Емилито се е барнала в нещо като пола, по-подходяща за ресторант, отколкото за тротинетка, но не това е проблемът, а ужасът на водачите на МПС-та.

"Карат хората и я гледат с ей такива очи, страх ги е да не я бутнат, че после ще трябва да я лежат в пандиза. Тая верно не е добре, но щом е решила да се самоубива, да го прави някъде насаме. Защо и невинни хора да го отнесат заради нея?!", гневят се форумци.

А зевзеци направиха и нещо повече - стартираха импровизирани и направо страховити облози в нета за това кога Емили ще си намери това, което търси. А именно яка катастрофа...