Войната между Камелия и Митко Пайнера явно изобщо не е затихнала, въпреки че откакто певицата напусна компанията, минаха доста години. Знаем, че Ками едва дочака да й изтече договорът, за да прекрати всякакви отношения и да се заеме с кариерата си сама.

Тя признава, че не е било и все още не е лесно, но се чувства далеч по-спокойна, доволна и най-вече свободна. Припомняме, че Камелия си тръгна от Пайнер заради неуважение към годините й труд и фактът, че я сравняваха и й поставяха условия, наравно с младите изпълнители.

"Не може да търпиш незачитане, неуважение, алчност и постоянни претенции, след като си се доказал като име и имаш толкова успехи. Да, успехите са в поп фолка и знам как ще се изтълкува от някои, но ние не сме математици, сравняваме се с други певци от нашия стил", казва Камелия.

И днес тя признава, че не съжалява за постъпката си, след което буквално закла Митко Пайнера с думите, че онази империя, която е имал навремето, отдавна вече я няма.

"Тази империя не съществува. Замина. И дори той или някой друг да отрича, истината е ясна на всички. За причините за краха не съм аз човекът, който да говори, но той самият знае отлично кои са", заяви Камелия.