Чалга фурията Камелия от дълго време насам не само отказва да проумее, че е смешна и нелепа, но и все по-ударно става за резил. 51-годишната певица, която си смени изцяло физиономията при пластичен хирург явно счита, че и това не е достатъчно. Тя се заигра с фотошопа дотам, че лицето й вече прилича на нереално за нашата планета.

Снимката, която Ками пусна преди часове, буквално накара нейни фенове да я запазят час при психолог и да я уведомят, че е крайно време да "легне на кушетката" за разговор. На фотото Камелия се е обработвала така, че около контура на лицето й се е образувало подобие на видим защитен филм. Сами се сещайте що за количество фотошоп е ползвано и то с наслагване?!

Камелия, време ти е да легнеш на кушетката! (БЕЗУМНО ФОТО накара фенове да й запишат час за психолог)

Наскоро певицата обясняваше пред медии как хората й казвали, че е свалила 40 години от лицето си и как това не било точно така, но... Всъщност хората никога не са й казвали това, а още от смяната на обонятелния й орган твърдят, че Камелия е сублимирала и на нейно място е поставен някакъв киборг.

"Виж бе, жена! Виж как остарява една Катрин Зита Джоунс, на която на малкия пръст не можеш стъпи. Да не говорим за Моника Белучи. Красиви бяха и такива си останаха, а са по-големи от теб. Но имат нещо, което ти нямаш - излъчване, душа и ум", коментират в нета.