Непознатите истини в живота си разкри в ефир Камелия Тодорова. Певицата и актриса проговори за личния си живот и за миналото, в което е имало, както радости и любови, така и огромен тормоз, предателства и обиди от хора, които е обичала.

За работата си със Стефан Данаилов в "Търновската царица", тя за първи път призна, че двамата са били лудо влюбени и са снимали сцените с огромна химия помежду си. "Да, имаше огън между нас със Стефан, но не му позволихме да се разгори и след филма. Това е нормално явление за киното. Ако някой каже, че не се е влюбвал в сценичния си партньор, значи лъже здраво", категорична е Тодорова.

Повече време тя отдели на брака си с бащата на двете й дъщери, който е немец. Държал се обаче като същински турчин и настоявал за отворена връзка, но от негова страна. Не спрял да я тормози и да издевателства над нея.

"Искаше отворен брак, но той да хойка, където му скимне. Мен ме гледаше под лупа, командваше ме, нареждаше ми какво да правя, как да се държа и дори как да се обличам. Не се търпеше това. После не искаше да плаща издръжка и дори не се вълнуваше от децата. Остави ме в тотален финансов колапс, както беше направил и с предишната си жена", разказва Камелия Тодорова.

Днес тя признава, че не вярва на мъжете. Не и докато лично не се увери в честността им.