Камелия разкри как прекарват времето си с Цветин по време на изолацията

Камелия открехна завесата около личния си живот. Поп фолк изпълнителката и нейният любим мъж Цветин са от двойките, които останаха заедно, независимо, че са част от светските среди. В специално интервю Камелия разкри как са постигнали това. "Любовта изисква грижа, тя е двустранен процес, тя не е еднопосочна. Това, че някога си се влюбил и той се е влюбил в теб, това не е даденост. Едно цвете да го посадиш - то трябва да се наторява, да се подрязва, да се кастри, да се полее, да се прибере зимата. Едно любовно гнезденце, за да се поддържа мекичко, трябва и двамата да се грижат. А не се ли грижиш, любовта ще си тръгне. За мен е много важно, че имам този човек до себе си. Защото той е човекът, който много често ме е провокирал да излязат от мен и демони, да излезе и обичта и топлината, да се науча да споделям, да се науча да не се оправдавам, да бъда конкретна, да бъда ясна, да бъда точна. Защото няма какво да се кривим, всеки като малък е послъгвал и после го пренася и в тинейджърските си години... Той много ми помогна да споделя себе си. И го направих, защото насреща си имам човек, който е готов да ме приеме такава каквато съм. Защото аз не съм идеална, имам си своите остри ръбчета, мога несъзнателно да нараня някого, но той не ми натяква, не ме обвинява. Така че за мен е много важен и в професионален и в личен план. Той много пъти ме е питал какво искам, сигурна ли съм че го искам.

Самостоятелна кариера

Когато реших да напусна музикалната компания, с която работих толкова години и да тръгна със самостоятелната ми кариера той ме пита: "Ти сигурна ли си, че това не е гняв, не се ли самозалъгваш, не се ли заблуждаваш ?" И аз отговорих - не, там всичко свърши! И когато започнеш на чисто няма как утре да се обвиниш ама можеше, ама не можеше, ама защо го направих. Много е важно за мен споделеността в живота. За мен животът е пълен, когато можеш да си споделиш и някой да сподели с теб. Но си е нужна грижа. Всеки си е отделно камъче, с ръбчета", споделя Камелия за отношенията си с Цветин.

Ежедневие по време на карантина

Поп фолк изпълнителката разкрива и как изолацията е променила ежедневието им. "Ние се познаваме много плътно. Така си живеем, нашето ежедневие така протича. Принципно той излизаше да пазарува. Сега и аз излизам с него, защото той е по-разсеян за маски, ръкавици. [caption id="attachment_629419" align="aligncenter" width="300"]Камелия разкри как прекарват времето си с Цветин по време на изолацията сн. Инстаграм Камелия разкри как прекарват времето си с Цветин по време на изолацията сн. Инстаграм[/caption] Иначе нашето ежедневие си е такова. Вечерите ни са по-странни и различни, защото нашата професия вечер излизахме и стояхме по цели нощи, а сега в девет часа и се чудим какво да правим. Но и с това се свиква. Пак повтарям, понаспахме се. Може би имахме нужда от това", споделя Камелия, пише monitor.bg.