"Огън момичето" Камелия забравя или по-скоро иска да забрави, че вече е на 51 години. За които подобава онзи "огън" отдавна да е позатихнал. Но не. Певицата от чалгата дава мило и драго да бъде желана от силния пол и не спира да го провокира.

Камито сякаш рязко забрави, че има в живота си мъж и той се казва Цветин. Че на всичко отгоре е и много по-млад от нея. Това обаче вече не е важно за изпълнителката, прекарваща цялото си време в правене на селфита и обработката им. До степен, че и майка й не може да я познае.

Камелия, на живо "огън момиче" ли ти казват, или "лелче"?! (НЕЛЕПИ СНИМКИ)

Тези дни Камелия пусна поредната гореща снимка и разбира се, по-простоватите мераклии веднага се облещиха: "Ой, котьоо, ща скъсам!". Повечето потребители обаче са от другия вид - от този, който има и очи, и мозък. И моментално разбраха, че това е поредната опашата визуална лъжа на певачката.

"Ей, Камито! Абе, да те питам - хората като те видят на живо, в магазина или на улицата, огън момиче ли ти викат, или лелче?! Щото разликата ти от Фейсбука и реалния живот е огромна, моето момиче. Така де, то пък едно "момиче", коментира зевзек в нета.

Много са и дамите, които порицават певицата за тези лъжи и директно й препоръчват да си лекува комплексите.