Златната рибка на чалгата - Камелия днес чукна 52 лазарника (жива и здрава да е!). Тя ще отпразнува рождения си ден в тесен кръг и разбира се, плътно до мъжа на живота си - Цветин. Не знаем какво е намислил да й подари той, но това, което е поискал от нея преди дни, още държи влага на певицата.

Знаем, че Цветин е доста по-млад от Камелия, а двамата са заедно повече от две десетилетия. Ками няма деца и очевидно се е примирила, че не може да има. Цветин обаче няма проблеми с размножаването и въпреки че доскоро се кълнеше, че му е достатъчно да е с Камелия, явно вече не е точно така.

Близки до певицата разкриха, че Цветин дълго е обмислял това решение, преди да й го съобщи, но точно преди Нова година е сюрпризирал половинката си с желанието да си осиновят дете. Да, то ще е чуждо дете, но те ще го отгледат и ще му дадат възпитание и любов.

На пръв поглед в това лошо няма, но Камелия не искала да рискува с чуждо отроче (а и ако беше навита на тази идея, досега сама да я е предложила). Тя се бояла най-вече от риска детето да носи непознати и лоши гени, както и да се превърне дори в престъпник някой ден.

Какво ще решат двамата и дали ще постигнат единодушие, ще узнаем тепърва.