Калина Паскалева е шокирана, но и бясна от случилото се на пътя днес!

Журналистката Калина Паскалева изригна в мрежата преди по-малко от час. А причината за поста, който възмути мнозина, е поредната агресия на пътя. Случката се разиграва днес и то в центъра на столицата. Ето какво описа Паскалева: [caption id="attachment_552545" align="aligncenter" width="300"]Калина Паскалева Журналистката Калина Паскалева шокирана и бясна от случилото се[/caption] "ВНИМАНИЕ!!! За втори път станах жертва на агресия на пътя! Не знам защо се случва винаги на мен. Сякаш съм магнит за идиотизъм. Между 10:20 и 10:30h преминавах светофара на ул. “Раковски”, с такси. Имам служебния номер на колата, защото си го поръчах по телефона и информацията може да бъде проверена. Пътувах за работна среща. Возех се на предната седалка. В центъра на кръстовището от дясно ни задмина БМВ, което се удари умишлено в моята страна и си изкриви огледалото. Спря пред нас, отвори вратата и тръгна да се саморазправя с шофьора, но движението трябваше да продължи.

След няколко метра спря на аварийни отново и каза на шофьора да излезе, за да не се налага да го гони. Погледна в колата и ме видя. Държа се безобразно нагло с водача на таксито, който по никакъв начин не го е провокирал. Агресорът каза, че до вечерта моят шофьор ще бъде уволнен.

Не излязох от колата и не се разправях, защото вече закъснявах за срещата си и се надявах да се разберат цивилизовано. Изплаших се много, в момента на удара колата се разтресе и не разбрах първоначално дали ни е ударил силно или не.... Вече минаха няколко часа и все още не мога да се успокоя и да осъзная каква е тази агресия на пътя, как е възможно млад човек да се държи по този начин с по-възрастен човек и да си позволява да заплашва, само защото е с по-хубава кола. Записала съм номера на автомобила, но на това кръстовище има камери, на които случката би се видяла явно ( в случай, че някой го интересува ) - грозното ни изблъскване от пътя, с голяма доза злоба! Благодарна съм на себе си, че успях да запазя самообладание в този нелеп момент. Благодаря и на шофьора, че се държа толкова достойно и ме откара жива и здрава до крайната точка. Хора, бъдете малко по-спокойни, не се саморазправяйте на пътя... На мое място днес можеше да бъде бременна жена или дете...", разказа Калина Паскалева в профила си в мрежата.