Калина Паскалева разясни причините за напускането на "Маринела"!

Писателката и журналист Калина Паскалева излезе с официално изявление в мрежата, относно напускането на хотел "Маринела", където работеше. След многобройните провокации и измислици, изкусителката заяви следното: [caption id="attachment_582401" align="aligncenter" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева разкри цялата истина в мрежата[/caption]

"Пиша този статус поради една единствена причина. Все още има хора, които ме търсят по повод реклама или организиране на събития в хотел “Маринела” или друг обект от “Виктория Груп”, а аз не мога да им съдействам.

Не съм ПР на холдинга от юли 2017, Литературен клуб “Чети с нас”, на който съм основател. И мениджър, не се провежда на територията на хотела от юли 2018. От януари 2019 година не отговарям и за ПР-а на дискотека “Мегами” в София. Преди няколко месеца беше излязла публикация, че съм уволнена, което категорично не отговаря на истината. Тъй като изпълнението на служебните ми задължения винаги е било брилянтно и лишено от всякакви грешки. Като доказателство за моята работа са десетките изнесени телевизионни студиа и предавания в най-рейтинговите часови диапазони, репортажи, последният сезон на хитовия сериал “ Под прикритие”. Както и още един нов сериал, който скоро ще се появи на телевизионния екран, холивудски продукции, организиране на културни и светски събития, корици на най-продаваните списания - всичко това из локациите на “Виктория Груп”, както и рекламната визия на холдинга. Зад блясъка на готовия продукт стои много еднолична работа и стотици срещи и преговори. Горда съм, че на мои събития са присъствали посланици, министри, експерти, общественици и звезди от световна величина в сферата на спорта и шоу бизнеса. Във “Виктория Груп” започнах работа през ноември 2015 година и благодаря на всички колеги за помощта през първите ми работни месеци да се адаптирам в хотелиерския бизнес, който към онзи момент не познавах. Пожелавам на всички бивши свои колеги много успехи и щастливи мигове", написа Калина Паскалева.