Калина Паскалева тотално разкости Никита Джонсън и поведението й!

Писателката и журналист Калина Паскалева взриви мрежата с цветист коментар за Никита Джонсън. Оказа се, че Кали е възмутена и потресена от участничката в Биг Брадър като визията й е последното, което визира с думите си. Ето как Калина осъди поведението на Джонсън: [caption id="attachment_574505" align="aligncenter" width="300"]Никита Джонсън Калина Паскалева осъди Никита Джонсън за поведението й[/caption]

"Снощи качих снимка на Никита в стори в инстаграм и казах, че ако майка ми е изглеждала така на 45 години, щях да се откажа от нея чрез Държавен вестник. И логично бях нападната от нейни защитници. Сега ще обясня какво съм искала да кажа с думите си.

Първо Никита влезе в спор една вечер с Албена как детето й ще я приема след думите на бившата водеща за нея. Няколко дни по-късно се появи с провокативни чизми, рокля комбинезон и гърди на показ - с половината сутиен барабар. Сега, най-вероятно ще кажете, че и аз някога така съм се обличала. Да, така е. Може и да е имало такъв случай на някое парти като бях на 20 +. Но нито имам дете, нито съм на 45, нали така? И ако те притеснява Никита какво ще си помисли синът й ( който на снимките изглежда свестно момче ), ще си ходи с поло и дънки, и без червени тънки токчета, в къщата, в която живее на този етап. Едни пантофи или кецове са добро решение, от личен опит го казвам. Второ, чашата с винце, заваляне на думите и мелене на една и съща песен - Ама аз тръгнах първа към теб, ама ти не ме харесваш, ама аз исках солидарност и не я открих - досадно е. Да приемем, че хората са различни и това, че живееш под един покрив с някой, не означава, че трябва да си говорите. Особено ако си взел пари за да живееш там. Естествено, че ще гледаш да ти е приятна компанията.

Трето - УЖАСНО ГНУСНА БЪЛГАРСКА ЧЕРТА - да вадиш компромати срещу някой за да го уязвиш. Изобщо не защитавам Златка. Просто казвам, че така не се прави. Още повече пред новото й гадже. Освен ако не искаш да дадеш такъв пример на детето си, щото нали ти е проблем как те вижда то. Ми, чисто по български те вижда.

От такива думи, хвърлени в пространството после се раждат #фалшивиновини , защото всеки си го интерпретира по негов начин. Златка изневерила на Багата с Борислав, има вече такива заглавия в интернет. Четвърто - снощи гледах живото включване. Никита пак беше пияна, пак заваляше и повтаряше “Не мога.” И аз не можах да повярвам как каза, че не може да отговаря за думите на мъжа си в лайфа към Златка, защото той все пак е мъж канара. Така де. Борислав влезе вътре за да я защити, достойна и мъжка постъпка. Но тя не го направи, а продължи да го излага. И да пие шотове текила със Златка, без да се усети, че плеймейтката си изля нейния преди да отпие. Не виждам никакво разделение на групи известни срещу нейната особа на открит човек. Пълни глупости. Това е чист сблъсък на характери. И липса на адаптивност. И безсилие. Нападението е най-добрата защита. Така казват. Това направи и Златка срещу Никита. Гъмов го спомена в номинациите. Сега, отново да кажа, не ми пречи как изглежда Никита - с пластики, без пластики, с татуси, без татуси. Щом се харесва така - ОК. Тук говорим за поведение, начин на изразяване и вадене на компромати. В праймтайм. Спомням си, че в моя сезон Петя Буюклиева нарочно каза за Катето Евро, че си вдигала блузите по време на парти. За да я уязви. Беше грозно. Беше подло. Беше недостойно. Това чувство за безнаказаност е огромен проблем, водещ след себе си тежки последствия.

Ето това не харесвам в Никита, а не външния й вид. А ако някой е толкова плосък и си е помислил обратното.... Жалко за него. И в случая, коментирам като зрител", категорична е Калина Паскалева.