Борислав Захариев, както е истинското име на Боби Турбото, е истински щастлив съпруг, след като намери истинската половинка в живота си в лицето на 37-годишната Калина Крумова.

Бившата депутатка от „Атака“, която някои нейни колеги иронично наричаха „калинката на Народното събрание“, а в последствие това се оказа нарицателно име за всички млади и хубави, но не чак толкова умни народни избранички, май вече е понатрупала жизнен опит и изглежда много по-зряло като една реализирана жена на средна възраст.

Калина Крумова върнала вдъхновението на Боби Турбото и той е убеден, че тя е точната му половинка в живота. Отделно актьорът си допаднал с порасналия син на бившата депутатка, а пък неговото семейство направо били луди по Калина.

Калина Крумова – от "калинката" до вдъхновителката

Той й предложил брак на едно представление, пред очите на всички зрители в залата, сред които били и родителите му. Боби Турбото паднал на коляно и подал годежен пръстен на избраницата си, които разчуствало истински аудиторията. Ефектът се усилил, след като актьорът подхванал любовна песен на Елвис Пресли.

Макар че Крумова даде името на сума ти пърхащи калинки в парламента, Калина е доста образована жена. Владее френски, английски и италиански език. Бакалавър е по икономика в УНСС, а след това е специализирала масмедии и журналистика. Просто някои жени на зряла възраст изглеждат много по-добре, какъвто е и случаят с хубавата Калина...

Източник: „Уикенд“