Година и половина, след като Калина Крумова и актьорът Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, сключиха брак, не са се похвалили да са станали родители на общо дете. Преди време бившата депутатка показа снимка на две торти за първи рожден ден, разкривайки, че са за двама близнаци – момче и момиче. Тогава мълвата понесе, че това може да са нейните близнаци.

 

Извън това Крумова обеща, че ще дари яйцеклетки за жена, която има нужда от донор, за да стане майка. Именно поради тази причина е направила първата стимулация. Каква е била обаче причината за втората такава? По всяка вероятност става въпрос за замразяване на яйцеклетки, които младоженката би мигла да използва в случай, че не успее да забременее по естествен път от съпруга си.

Калина Крумова има повод за гордост

У нас яйцеклетки се замразяват най-късно до 38-годишна възраст. На тези години най-късно жената може да стане и донор. Очевидно Крумова е решила да хване последния влак и да се застрахова за разширяване на бъдещото си потомство, тъй като е точно на тази възраст.

 

Същевременно има и повод за гордост, тъй като е помогнала и на друга жена да забременее, макар и не със собствения й генетичен материал. Тези неща отдавна вълнуват новата госпожа Захариева и дори бяха основен фокус в работата й като депутат. Тогава тя не успя да легализира сурогатното майчинство, както й се искаше, но явно продължава да се вълнува от темата с решаването на репродуктивните проблеми при нежния пол.

 

В личния си профил в инстаграм Калина твърди, че не се притеснява от възстановяването след двете стимулации и допълва, че то нито е толкоз бързо, нито пък толкоз лесно, колкото би й се искало. Въпреки това предпочита да се усмихва с надеждата за сбъднатото, отколкото да се мръщи на кантар или огледало. Категорична е, че красотата за нея и нейните хора, не е там.

А дали скоро ще сподели, че е станала майка, само бъдещето ще покаже.

Източник: Уикенд