Калин Врачански изплака, че отново е сам

Актьорът Калин Врачански направи сърцераздирателно признание в ефира на bTV.

Помолен да разкрие малко повече подробности за новата си изгора, Калин Врачански остана твърде изненадан и попита: „Имам си приятелка, така ли?”. Последва и още един въпрос. Калин Врачански попита кой твърди подобно нещо. Актьорът бе категоричен, че в момента няма жена до себе си и е в очакване на новата любов.

[caption id="attachment_435370" align="alignright" width="300"]Калин Врачански изплака, че отново е сам Калин Врачански изплака, че отново е сам[/caption]

Той изплака, че не знае как някак си все така се получава, че не му върви на фронта на любовта и отново подчерта, че е сам. Очевидно за момента на Калин Врачански не му остава нищо друго, освен да съсредоточи цялото си внимание в професионалните си ангажименти. Една от последните му изяви на сцена е постановката „Квазимодо”, която направи юбилейните 50 представления, пише Блиц.

Оказва се, че не само Калин Врачански няма приятелка до себе си. в същото положение се намират и редица известни български мъже като Слави Трифонов, Венелин Петков, Васил Найденов и редица други. Изглежда славата и парите са несъвместими с любовта и са истинска прокоба за щастие в личния живот или поне така твърдят психолози, обосновавайки се на резултати от различни проучвания.

Освен това статистическите данни сочат, че всеки десети милиардер в световен мащаб никога не се е женил, а сред милионерите това явление е по-рядко срещано – всеки пети. Дори и да сключат брак в 70% от случаите той приключва с развод и то в съвсем скоро време. Почти такова е и положението при известните личности и това го доказват редицата родни ергени, които все още не са надянали брачния хомот.

Любовният живот на повечето известни личности у нас е низ от клюки и накрая раздяла. Онези от тях, които са на телевизионния екран все още са подвластни на тежестта на славата и непрестанно са преследвани от папараци, които коментират всяка жена, завъртяла се около тях по една или друга причина, пише pik.bg.