От близкото обкръжение на секссимвола Калин Врачански издават, че не е на себе си след жестокия удар, който е понесъл.

Оказва се, че голямата му любов с художничката Александра Стоянова е останала в миналото. Дългата му връзка с нея приключила окончателно, след като красавицата най-сетне се решила на сериозната крачка и си тръгнала, но този път завинаги.

След цялата тази случка, актьорът все още не е на себе си, дори е в шок. Приятелите му са категорични в едно – Калин Врачански е изгубил единствената жена, която го е обичала истински. Тя е и единствената, която не е била с него нито заради славата му, нито заради красотата му, а заради самия него.

И въпреки всичко това, през цялото това време, в което бяха заедно, Калин Врачански така и не се реши да направи по-сериозна крачка и да й предложи брак – нещо, което всяка жена очаква. 
Единственото, което Александра искаше бе да създаде истинско семейство с него и да видят плода на своята любов – рожби. Както всички знаете, не се случи нито едно от двете неща и отношенията помежду им забуксуваха в някаква рутина.

Това, че връзката им нямаше никакво развитие й тежало като воденичен камък, а Калин продължава да е категоричен, че не желае сватба. 
Източник: kliuli.bg
 

Калин Врачански е съсипан, застигна го нещо ужасно