Певицата Кали се слави с един от най-горещите темпераменти в жанра и като цяло в живота е огън момиче. Тя редовно коментира различни теми, свързани не само с музиката, но и с всички сфери на живота. А днес това е еврото и въвеждането му у нас.

Кали изригна като заяви, че няма лошо да сме едно цяло с Европейския съюз и да използваме общата валута, но има много неща, които да се направят преди това. Като най-важното от тях е да се повишат и заплатите, и пенсиите, и социалните осигуровки и помощи.

"Много хора креснали, та гракнали - евро, дай евро! Добре бе, като ти дадем еврото и какво?! Какво си въобразявате, че ще стане бе, малоумници нещастни?! Ще цъфнем и вържем ли?! Знаете ли колко хора ще изнемогват, колко няма да имат и какво да ядат...

И отново най-засегнати и нещастни ще са старите хора, които едно, че няма да имат парички, друго, че няма да могат да се оправят с новата валута чисто практически. Първо трябва да се изясни кой ще им помага, да се наемат социални работници, които да се грижат за тях... Толкова много недомислици и неизяснени неща има, а те - давай, та давай! Няма да ни избяга еврото, споко", коментира Кали.